Naranja

February 13th, 2011
by imagitect


Foto’s gemaakt op de droge rivierbedding van Rio Gorgos in het dorpje Javea (Xabia) in de provincie Alicante, Spanje.

klik op de foto voor grotere afbeeldingen

Posted in Pictures | Comments (3)

3 Responses to “Naranja”

 1. Ziryab says:

  Bij deze weet ik het niet. Ik vind de foto’s van het ziekenhuis en het vlees mooier. Die schaduw was een berglandschap?

 2. imagitect says:

  Ach ja, voor mij speelt er natuurlijk ook een stukje magie mee van de plek zoals ik het ken. Heb zoveel mogelijk geprobeerd de kleuren van de omgeving en het felle, harde middagzonlicht inclusief schaduwen op de muren en aarde weer te geven zoals ik mij die kan herinneren. Het is best lastig om mooie uitgebalanceerde afbeeldingen te krijgen met dat harde licht.
  De schaduw in de eerste twee foto’s was afkomstig van de vrij steile, rotsachtige wanden aan weerskanten van de rivier.

 3. Bodosan says:

  Ik ben zo vrij geweest de foto van de boom met muur (nr. 6) in mijn ‘verzamelde plaatjescollectie’ op te nemen. Ik vind hem prachtig en opvallend – vooral de combinatie van fragiele boom (hij lijkt bijna dood) en die heftig zware muur.

Write a comment:


Notify me of followup comments via e-mail.

 • Archives

 • Als je een stukje wilt schrijven of een leuke suggestie hebt, stuur een e-mail!