Meertalig

January 17th, 2011
by imagitect

Druk bezig met de mogelijkheden om deze blog in verschillende talen te kunnen publiceren. Je kunt nu aan de rechterkant van de blogpagina een taal kiezen: momenteel Engels, Spaans of Nederlands. Het is nog niet perfect maar ik denk dat het grootste deel van de postings nu al redelijk in andere talen te volgen is.
Nadeel was dat ik de eerste postings allemaal in het Engels heb geschreven dus af en toe staan er wat vreemdsoortige stukjes Nederlands in die ik nog niet heb herschreven of nog stukken in het Engels.

Interessant artikel in The Guardian trouwens over de toekomstige ontwikkelingen op het gebied van vertalen met behulp van computers!

Posted in Uncategorized | Comments (0)

No comments yet

Write a comment:


Notify me of followup comments via e-mail.

  • Archives

  • Als je een stukje wilt schrijven of een leuke suggestie hebt, stuur een e-mail!