Mexicaanse griep

December 14th, 2010
by imagitect

Daan de Wit, een Nederlandse onderzoeksjournalist , publiceerde onlangs zijn boek “Dossier Mexicaanse griep” (The Swine Flu Files). Terwijl de farmaceutische industrie enorme winsten maakte, werden de meeste vaccins die gekocht zijn door regeringen over de hele wereld bij het afval gezet. Het vaccin werd nooit uitgebreid getest en kan schadelijk zijn voor mensen, bijv. omdat het kwik bevat dat langdurig in het menselijk lichaam achterblijft.

Een website over het boek (in het Nederlands) kun je hier vinden
Meer over Daan de Wit en zijn werk: http://www.deepjournal.com/ waar je je ook kunt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Posted in Books | Comments (0)

No comments yet

Write a comment:


Notify me of followup comments via e-mail.

  • Archives

  • Als je een stukje wilt schrijven of een leuke suggestie hebt, stuur een e-mail!