Archive for November, 2012

Graffiti in Legutiano

November 7th, 2012


Eind september verbleef ik enkele dagen in een bos grenzend aan een uitgestrekt meer zo’n 20 km ten noorden van Vitoria in de provincie Euskadi oftewel Baskenland. Aan het meer ligt een dorpje genaamd Legutiano. Nadat ik de N240 autoweg was overgestoken die het dorpje in tweeën splitst, kwam ik er al snel achter dat het er maar een saaie boel is en weinig bezienswaardig. Gelukkig was het ene bakkertje nog net open en kon ik er wat vers brood aanschaffen.
Op de terugweg nam ik een andere route en zag ik een tunneltje voor voetgangers die onder de N240 doorgaat. En die tunnel bleek onverwacht wel de moeite waard want die is gedecoreerd met indrukwekkende graffiti. Terug naar de camper in het bos en camera, een paar lenzen en statief opgehaald.
Ik heb uiteindelijk een stuk of 100 foto’s gemaakt met twee verschillende lenzen, de Canon 10-22mm en een 50mm lens, ook van Canon en af en toe flits. De felle zon was wat lastig in verhouding tot het licht in de tunnel maar uiteindelijk resulteerde het toch in een aantal aardige foto’s die ik graag wil delen.

klik op de foto voor grotere afbeeldingen

Posted in Photography, Pictures | Comments (1)

  • Archives

  • Als je een stukje wilt schrijven of een leuke suggestie hebt, stuur een e-mail!