Archive for February, 2012

Fitch & Shui restaurant WTC

February 29th, 2012


Een paar weken geleden heb ik foto’s gemaakt in het nieuwe restaurant Brasserie Fitch & Shui in het World Trade Center te Amsterdam. Een groot deel van het interieur is ontworpen door D/Dock Design Development en gebouwd door Van Assem Interieurbouw.
Ook hier was weer sprake van een aantal ruimtes met verschillende soorten kunstlicht, soms gemengd met dag/zonlicht. Handig was dat er een styliste mee liep die goed lette op objecten die niet in beeld mochten komen, alles er netjes uit liet zien en soms de boel wat opvrolijkte met diverse attributen. Erg leerzaam. Ik wou dat er altijd de mogelijkheid was om zo’n assistente in te huren!
Inmiddels staan de foto’s op verschillende websites en is er vlak voor de officiële opening een persbericht rondgestuurd door D/Dock. Een deel van de foto’s zijn daar in opgenomen (de buitenfoto linksboven en de foto van de poster helemaal onderaan zijn niet van mij). Interessant om te lezen want er wordt in uitgelegd waarom de naam van het restaurant zo toepasselijk is op de plek van het WTC.

klik op de foto voor grotere afbeeldingen

Posted in Photography, Pictures | Comments (0)

  • Archives

  • Als je een stukje wilt schrijven of een leuke suggestie hebt, stuur een e-mail!